Bagaj pentru vacanta la mare. Ce luam cu noi? Lista esentiala

Atunci când petreceți timp la plajă, sunteți expus la mai mult decât la soare. Există briză, nisip și, bineînțeles, apa oceanului. Toate aceste lucruri fac necesară o pereche de ochelari de soare care să vă protejeze ochii de diferitele intensități de lumină la care sunteți expus de obicei. Ca urmare, o pereche de ochelari de soare devine o necesitate atunci când petreceți timp la plajă.

De asemenea, postarea de blog trebuie să răspundă cu acuratețe la întrebare și să explice în detaliu de ce cititorul are nevoie de o pereche de ochelari de soare. Vă este greu să vedeți plaja atunci când aceasta este la strălucirea maximă?

Atunci vei avea nevoie de o pereche de ochelari de soare. Indiferent dacă soarele te luminează sau nu te vede, el emite radiații ultraviolete. Lucrul înfricoșător în legătură cu razele UV este că acestea vă pot afecta pielea și ochii. Este nevoie doar de câteva minute de expunere pentru ca pielea să se irite, așa că este important să vă protejați pielea și ochii cu ochelari de soare.

Una dintre cele mai comune activități de vară este mersul la plajă. Știm cu toții că soarele strălucitor poate fi orbitor și greu de suportat. Ne simțim atât de ușurați atunci când ne punem ochelarii de soare.

Una dintre cele mai frecvente întrebări care se pun este de ce avem nevoie de ochelari de soare la plajă? Ei bine, este pentru că soarele poate fi prea strălucitor și doriți să vă protejați ochii. Un alt motiv pentru a purta ochelari de soare este că doriți să vă protejați ochii de razele UV dăunătoare.

În plus, dacă purtați ochelari de soare, aveți mai multe șanse să evitați strâmbarea ochilor și oboseala ochilor. Ultimul motiv este acela de a evita arsurile solare. Acestea sunt doar câteva motive pentru care este recomandat să purtați ochelari de soare la plajă.

Este important să ne păstrăm ochii în siguranță și sănătoși purtând ochelari de soare la plajă. S-a dovedit că razele UV provoacă în timp daune celulelor oculare. Efectul razelor UV asupra ochilor noștri variază, în funcție de vârsta persoanei, de culoarea pielii și de alți factori; cu toate acestea, acest aspect este important de luat în considerare atunci când petreceți mult timp la soare.

Razele UV sunt, de asemenea, periculoase, deoarece pot provoca cataractă sau degenerare maculară. Diferite tipuri de ochelari de soare oferă o protecție diferită împotriva razelor UV, așa că este important să purtați tipul potrivit de ochelari.

Costum de baie in conformitate cu tendintele din aceasta vara

Știm cu toții că sezonul costumelor de baie este în toi, dar să nu alegem doar primul pe care îl vedem. În acest sezon, creatorii de modă se concentrează pe crearea unor modele măgulitoare care să fie confortabile pentru plajă.

Fie că ești în căutarea a ceva modest sau mai riscant, designerii te-au acoperit. Iată câteva dintre cele mai tari costume de baie din acest sezon pe care doamnele le pot încerca: Iepuraș de plajă: Beach Bunny este un brand popular care face costume de baie de peste 20 de ani.

Ei sunt cunoscuți pentru modelele lor de înaltă calitate, în stil couture. Costumele lor de baie sunt realizate din cele mai luxoase materiale disponibile și multe dintre costumele lor vin cu sutiene detașabile. 

Vara se apropie în curând și toată lumea se pregătește pentru costumele de baie de vară. Iată câteva dintre tendințele acestei veri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască. În această vară, totul se rezumă la a te îmbrăca în funcție de tipul tău de corp.

Cele mai măgulitoare piese de costume de baie sunt piesele de o singură bucată, tankinii și salopetele. Aceste trei stiluri pot fi purtate cu o curea, o cămașă cu guler sau un pulover și te vor face să arăți elegantă și sexy.

Chiar dacă purtați un bikini, forma și stilul părții inferioare ar trebui să se bazeze pe silueta dumneavoastră. Dintre toate aceste tendințe, preferatul meu este un top fără umeri. 

Cele mai noi costume de baie din acest an sunt mai conservatoare decât în anii trecuți, cu mai multă acoperire în zona pieptului și mai puțină acoperire în zona spatelui. Această tendință a declanșat o tendință mai modestă în ceea ce privește costumele de baie, cu un aspect mai conservator și mai modest, care are un aer vintage.

Ținutele acestor noi costume de baie sunt cu talie înaltă, cu țesătura care se lipește de corp. Această nouă tendință în materie de costume de baie a stârnit controverse, oamenii susținând că această tendință contrazice obiectivul de a încerca să fie mai modestă prin faptul că arată mai multă piele. 

Palarie de soare perfecta pentru plaja

Găsirea pălăriei de plajă perfecte poate părea o sarcină descurajantă. Există atât de multe forme, mărimi și materiale diferite care par să vă cheme toate. Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care și le pun oamenii atunci când cumpără pălării este dacă ar trebui sau nu să cumpere una de paie sau de pânză.

Răspunsul la această întrebare este, în principiu, oricare dintre ele vă place cel mai mult. Există beneficii și dezavantaje pentru ambele. Pălăriile din paie sunt excelente pentru că vor arăta mai natural decât cele din pânză și, de asemenea, sunt de obicei mai respirabile, deoarece paiele sunt mai poroase decât pânza. Cu toate acestea, pălăriile de paie nu vor rezista mai mult de câteva sezoane înainte de a începe să arate uzură. 

Am apelat la internet pentru primul meu sfat de supraviețuire a verii: pălăria de soare perfectă pentru plajă. Ținutele sunt grozave, dar o pălărie de soare care se potrivește bine poate fi salvatoare. Este, de asemenea, un accesoriu de vară versatil care poate fi folosit pentru a acoperi o zi proastă de păr sau atunci când pur și simplu nu ai chef să îți uzi părul la piscină.

Bineînțeles că internetul nu este singura mea resursă pentru tot ceea ce înseamnă modă și frumusețe, așa că am vorbit cu proprietarul buticului meu preferat pentru a obține câteva sfaturi mai amănunțite. Ea a spus că un aspect foarte important în alegerea unei pălării este să găsești una care să fie suficient de respirabilă pentru a te menține răcoroasă dacă ziua este călduroasă. 

Ce carte poti citi cand te afli in concediu la plaja?

Cartea pe care pot să vă recomand să o citiți este “The Walk Home from the War” de James R. Hansen, și sunt două experiențe diferite. Prima fiind perioada în care cel de-al Doilea Război Mondial se apropia de sfârșit, iar Statele Unite se bucurau de o mare pace.

A doua fiind momentul în care Irakul a invadat Kuweitul în 1990. Acest roman vă va oferi o perspectivă asupra modului în care oamenii trec prin greutăți și tânjesc să trăiască în pace.

Citirea unei cărți în vacanță poate fi o activitate dificilă în timp ce te relaxezi pe plajă sau pe puntea unei bărci. Dar este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre țara sau cultura pe care o vizitați și vă va ajuta să vă integrați în rândul localnicilor.

De asemenea, veți avea timp să studiați cultura și istoria destinației dumneavoastră și să învățați o parte din limbă. Una dintre cărțile mele preferate de citit cu un cadru de plajă este “Stăpânul muștelor” de William Golding. Această carte este plasată pe o insulă unde singurii locuitori sunt băieții care au rămas blocați fără supravegherea unui adult. 

A sosit luna iunie, iar pentru mulți oameni, asta înseamnă vacanță. Unul dintre cele mai frecvente locuri unde se merge în vacanță în timpul lunilor de vară este plaja. Așadar, ce carte poți citi atunci când ești la plajă?

Eu vă recomand Alchimistul de Paulo Coelho. Este vorba despre un tânăr băiat care vrea să călătorească și să vadă lumea, dar i se spune că călătoria sa va lua forma unei căutări personale. El învață despre el însuși și despre lume prin călătoria sa. Nu numai că este o carte minunată pentru cei aflați în vacanță la plajă, dar este o lectură excelentă în general.

Importanta unei creme de protectie solara atunci când facem plajă

Vara aceasta se anunță a fi una fierbinte. Partea bună a verii este că este momentul perfect pentru a deschide ferestrele, a face o plimbare pe plajă și a te bucura de soarele arzător. Partea proastă a verii este că, cu cât soarele este mai cald și mai strălucitor, cu atât mai important este să vă protejați de razele sale dăunătoare.

Dacă plănuiați să dați gaz la rutina de bronzare în acest an, vă recomand cu căldură să faceți un bilanț al tuturor riscurilor înainte de a merge mai departe. Multă lume nu știe că oricine are tenul deschis este mai expus riscului de cancer de piele. 

Cancerul de piele este o epidemie în societatea de astăzi, iar una dintre cele mai bune modalități de a combate și de a preveni cancerul de piele este folosirea protecției solare.

În zilele noastre, există atât de multe produse disponibile pentru achiziționare, dar este important să rețineți că trebuie să aplicați crema de protecție solară cu cel puțin 20 de minute înainte de a ieși afară pentru a vă asigura că sunteți complet protejat.

Crema de protecție solară este mai mult decât o modalitate de a preveni cancerul de piele, ea protejează pielea împotriva altor boli, cum ar fi arsurile solare, pielea uscată și îmbătrânirea pielii. De asemenea, crema de protecție solară trebuie reaplicată la fiecare două ore, chiar dacă stați la soare doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Mai mult de două milioane de persoane din Statele Unite sunt tratate anual pentru cancer de piele din cauza lipsei de protecție solară. Pentru a evita cancerul de piele, este important să folosiți protecție solară atunci când faceți plajă. Crema de protecție solară poate proteja pielea de razele nocive ale soarelui care cauzează cancerul de piele.

Razele ultraviolete ale soarelui vă pot afecta pielea prin crearea de radicali liberi. Aceștia pot provoca mutații genetice și deteriorarea ADN-ului în celulele dumneavoastră.

Radicalii liberi pot, de asemenea, să vă îmbătrânească pielea prin descompunerea colagenului și a elastinei, două proteine care vă mențin pielea elastică și tânără. De asemenea, este important să vă protejați pielea de pe cap, gât și omoplați, deoarece acestea sunt cele mai expuse atunci când vă aflați la soare.

Atunci când petreceți timp la plajă, sunteți expus la mai mult decât la soare. Există briză, nisip și, bineînțeles, apa…