Connect with US:

Participă la realizarea Recensământului Presei Tinerilor

marţi, 3 martie 2015

afisverticalCentrul Tînărului Jurnalist din Moldova (CTJM) demarează proiectul “Noua Generație Media”, în cadrul căruia, pe parcursul a nouă luni, tinerii din Republica Moldova vor fi inițiați în metodologia procesului de luare a deciziilor  în comunitate prin intermediul mass-mediei.

Proiectul debutează cu un Recensământ al Presei Tinerilor, pentru studierea situației actuale a mass-mediei tinerilor din Republica Moldova, din perioada 2012-2014. Voluntarii vor juca un rol important în activitățile derulate în perioada lunilor martie – mai, activitatea lor fiind esențială pentru  acumularea informației necesare realizării acestui recensământ.

Cine poate fi voluntar în cadrul recensământului?

Voluntari ai Recensământului Presei Tinerilor pot deveni tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, ce posedă abilități de organizare eficientă a timpului, capacități de lucru în echipă și flexibilitate. Sunt persoane rezistente la stres, tolerante, sociabile și care posedă o dicție clară. Ei cunosc limba română și rusă la nivel scris și vorbit și dețin un laptop personal.

Voluntarii vor participa la acumularea datelor necesare pentru realizarea recensământului prin e-mail, apeluri telefonice și completarea fizică a formularelor.

Devenind voluntar pentru Recensământul Presei Tinerilor:

  •  vei fi parte a unei echipe tinere, cu inițiativă și vei lucra într-o ambianță plăcută;
  •  vei învăța sa îți asumi responsabilități si să comunici corect cu diferite persoane;
  •  vei contribui la dezvoltarea presei tinerilor și vei înțelege mai îndeaproape problemele cu care se confruntă aceasta în prezent;
  •  vei primi o scrisoare de recomandare la finele Recensământului.

Cum puteți aplica?

Cei care doresc să se implice sunt rugați să completeze formularul.

Termenul limită pentru expedierea formularelor este 8 martie 2015.

Pentru detalii:
Violeta Mihailova
Director de Proiect
GSM: 069 986 193
E-mail: mihailova.violeta.eu@gmail.com

flag american

 

Acest proiect este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Departamentului de Stat al SUA. Opiniile exprimate aparțin Centrului Tînărului Jurnalist din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția Departamentului de Stat al SUA.

 

 

Comments

comments