Connect with US:

Offline #8: Televiziunea din culise, invitat special – Claudiu Lucaci

marţi, 15 septembrie 2015

OFFLINE 8 C. Lucaci

După tradiționala vacanță, Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova (CTJM) relansează seria de offline-uri cu jurnalişti consacraţi şi meseriaşi în domeniul comunicării. Prin intermediul acestor discuții-dezbateri, CJTM își propune să promoveze jurnalismul liber, corect, și cel mai important, de calitate.

Vă invităm sâmbătă, 19 septembrie, ora 12:00, la „Tucano Coffe”, str. Alexandru cel Bun, 91A, la primul offline din această toamnă, cu genericul „Televiziunea din culise”, în calitate de invitat special îl vom avea pe Claudiu Lucaci.

Claudiu Lucaci are o experiență vastă în jurnalismul de televiziune. Începând cu anul 1994 a fost director al știrilor TVR, specialist în comunicare publică, doctor în sociologie, membru în Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR. Claudiu Lucaci vine să ne vorbească despre cum funcționează un studio de televiziune din interior, cum putem transmite informația în timp cât mai scurt și cum se realizează știrile de calitate.

La moment, Claudiu Lucaci se află la Chişinău pentru a dirija activitățile de producție și editoriale la studioul TVR din Chişinău, înființat acum un an. Astfel, persoanele interesate și inițiate în domeniu, sunt invitate la acest offline, pentru o discuție constructivă, generând un schimb de idei și informații în urma căror vom putea contribui la dezvoltarea unui altfel de jurnalism.

Pe lângă faptul că veți avea oportunitatea să comunicați și să aflați ce înseamnă și cum funcționează Televiziunea Română, graţie susținerii partenerilor noștri, avem pregătite pentru voi și câteva surprize. Din acest motiv, vă rugăm să completați formularul de înregistrare, pentru a confirma participarea la offline.

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova (CTJM) este o asociație obștească, fondată în 2002, de către un grup de tineri jurnaliști. Una dintre activitățile organizate de către CTJM sunt offline-urile, care oferă consultanță și facilitează schimbul de informații și experiență dintre tinerii jurnaliști. Amintim că în calitate de invitați la edițiile precedente, i-am avut pe Nicholas Kralev, Ilya Vasyunin, Ernest Vardanean, Natalia Ghilașcu, Alina Radu, Diana Railean, Angela Gonța și mulți alții.

Pentru detalii:

Olga Cheptene
Coordonator al Departamentului Comunicare
ocheptene@gmail.com

Comments

comments