Connect with US:

Offline #5 – Jurnalismul critic şi critica jurnalismului

luni, 6 aprilie 2015

Offline #5Miercuri, 8 aprilie, ora 19.00, Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova organizează cel de-al cincilea offline din acest an. Evenimentul va avea loc la cafeneaua Tucano şi îl va avea în calitate de invitat pe Vitalie Sprânceană, personalitate complexă şi activă în mediul social.

Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova vine cu un alt offline destinat vouă. De această dată, speaker va fi Vitalie Sprânceană jurnalist critic, blogger, fotograf amator, actvist. Pe lângă studii a fost reporter la un ziar, operator la un net club, funcționar public, lector la universitate. Citește, scrie, înoată, este activ și implicat în foarte multe activităţi. În cadrul evenimentului va vorbi despre cum putem dezvolta gândirea critică a consumatorilor de media şi a jurnaliştilor în primul rând, ce schimbări şi cum va influenţa acest fapt presa din Republica Moldova.

Din experienţa-i bogată, vom putea afla cum e posibil de îmbinat activismul civic cu mass-media pentru a obţine rezultate frumoase şi vizibile.

Despre acestea şi multe altele vă invităm miercuri, 8 aprilie, ora 19.00, la Tucano Cafe, str. Alexandu cel Bun 91A, intersecție cu str. Bănulescu Bodoni, să aflaţi direct de la invitat cum poţi să-ţi creezi şi să-ţi dezvolţi o gândire critică, să-ţi faci timp pentru toate şi nu în ultimul rând să te consideri un om împlinit.

Tradiţional, vă amintim că pentru a participa, e nevoie să vă înregistraţi aici, va ia doar câteva minute.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru că de fiecare dată alegeţi să  vă petreceţi timpul util alături de Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova.

Comments

comments