Connect with US:

Oportunitate unică pentru ONGurile din Moldova

luni, 22 noiembrie 2010

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova organizează în perioada 11-13 decembrie 2010 trainingul „ Jurnalism civic pentru ONGuri”.

Timp de 3 zile, veţi avea ocazia să învăţaţi de la profesionişti ce înseamnă jurnalismul civic, cum să stabiliţi contacte durabile cu presa, cum să pregătiţi informaţia pentru marele public şi cum să vă promovaţi prin intermediul mass-mediei. Deasemenea, veţi identifica metode eficiente de a comunica cu beneficiarii, finanţatorii şi partenerii utilizînd diferite instrumente media. O oportunitate unică de a facilitată de experţi în jurnalism, PR şi  societate civilă din toată republica.

Condiţii de participare:

Să fiţi membri ai unui ONG;

Să fiţi energici, activi, comunicativi şi responsabili;

Să ne expediaţi o scrisoare de motivare în care veţi indica funcţia pe care o deţineţi în cadrul organizaţiei şi responsabilităţile dvs.;

O scurtă prezentare a  ONG-ul în care activaţi;

La training sunt încurajaţi să participe responsabilii de comunicare, coordonatorii de programe sau ONG-urile care planifică să utilizeze resursele media pentru a-şi promova activităţile.

Data limită de depunere a candidaturilor este 01.12.2010. Dosarele de aplicare pot fi transmise la adresa de e-mail ctjmoldova@gmail.com , cu specificaţia - training Jurnalism civic.

Acest training este posibil graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID, Guvernului SUA sau AED.

Comments

comments