Connect with US:

CTJMotivează, stilul eco abordează!

luni, 10 iunie 2013

DSC_0692Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova inivită tinerii activi cu vîrsta între 16 și 20 ani să participe la proiectul "CTJMotivează, stilul eco-abordează!".

Proiectul va dura două zile: În prima zi, o echipă de trei fotografi  vor merge prin oraș și vor face poze relevante, care să reflecte atitudinea locuitorilor capitalei față de mediul ambiant. Fiecare fotograf trebuie să prezinte în mediu 15 poze la temă. Acestea vor fi postate pe 6/7 bloguri și vor fi însoțite de articole despre problema ecologică. Fotografii vor activa în bază de voluntariat.
A doua activitate va implica 15 tineri din instituțiile preuniversitare, dar și universitare, care vor participa la un workshop creativ.În prima parte a workshop-ului se va discuta despre problemelor ecologice existente și se vor găsi soluți pentru problemele depistate. Mai apoi, participanții vor învăța cum se pot face lucruri frumoase din aparente deșeuri.

Tinerii cărora le pasă de mediul înconjurător sunt provocați să se implice!
Deci dacă ești tînăr, pasionat de fotografie, deținătorul unui blog ( preferabil) și vrei să schimbi ceva în mediul înconjurător, completează formularul de aplicare. Vei avea posibilitatea să cutreieri Chișinăul alături de alți tineri entuziațti și să-ți pui în practică imaginația, pentru a  reflecta problemele ecologice. Noi îți asigurăm cheltuielile de drum și un lunch în oraș.

De ești blogger sau pur și simplu tînăr cu inițiativă, participă la un workshop inovativ! Vom împărtăși idei și vom discuta despre problemele de mediu, îți vei face noi prieteni și vei avea ocazia să înveți cum să reutilizezi deșeurile.
Nu ezita să aplici și să te implici!

Persoanele selectate vor fi anunțate printr-un email despre detaliile de desfășurare a proiectului. Proiectul dat  face parte din Competiţia campionilor "Acţionează asupra CO2".  Aceasta este o iniţiativă organizată în premieră în Republica Moldova de către Oficiul Schimbarea Climei a Ministerului Mediului al Republicii Moldova.

Comments

comments