Connect with US:

CTJM organizează un offline deosebit dedicat Zilei Libertăţii Presei

miercuri, 6 mai 2015
ctjm-02 (1)Joi, 7 mai, ora 18.00, la Creme de la Creme, Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova, cu ocazia Zilei Libertăţii Presei, organizează un offline deosebit cu tematica libertăţii de exprimare a presei. De această dată vom avea doi invitaţi speciali, cei care cel mai bine cunosc şi se confruntă cu introducerea unei cenzuri şi a unor limite.

Motive pentru care să fii prezent la offline:
- Invitaţi speciali într-un offline special cu o tematică şi mai specială;
- Vor fi organizate dezbateri cu posibilitatea de afirmare şi implicare a fiecăruia;
- Va fi pregătită o tombolă. Participanţii vor avea şansa să câştige una din 3 cărţi de specialitate de la „Cartea ta este la noi”, cu autografe din partea invitatelor;

Evenimentul are o importanță majoră, deoarece îi vizează pe toţi. Vom încerca în cadrul acestuia să determinăm cât de liberă este presa din Republica Moldova, care sunt cauzele, ce ar trebui să întreprindă jurnaliştii şi care sunt cazurile când nu ar trebui să treacă o limită.

Invitaţi:

Alina Radu - Ziarul de Gardă
Diana Răileanu - Radio Europa Liberă
Offline-ul va fi moderat de către Diana Ștefîrța.

Parteneri: Cartea ta este la noi, Creme de la Creme, ZUGO, DIEZ, Știripozitive.eu

Thomas Jefferson zicea că „Libertatea noastră depinde de libertatea presei, iar aceasta nu poate fi limitată fără a fi pierdută”. Centrul Tînărului Jurnalist vă aşteaptă joi, 7 mai, ora 18.00, la Patiseria Creme de la Creme (Str. Alexandru cel Bun 98) să încercăm împreună a căuta adevărul în vorbele lui Jefferson şi, într-un final, să aflăm ce este şi ce nu este în puterile jurnalistului să schimbe, astfel încât fiecare să vorbească şi să fie ascultaţi.

Comments

comments