Connect with US:

CTJM invită instituțiile media la conferința de presă dedicată închiderii activității Recensământului Presei Tinerilor din cadrul proiectului „Noua Generație Media”

marţi, 2 iunie 2015

Recensământul Presei Tinerilor este un studiu asupra situaţiei actuale a presei tinerilor din Republica Moldova. Timp de trei luni (martie - mai 2015) au fost analizate și colectate informații cu privire la problemele și progresele mass-mediei tinerilor din 32 de raioane ale țării, UTA Găgăuzia și regiunea Transnistreană, din perioada 2012-2014. Pe durata proiectului au fost folosite mai multe tipuri de instrumente: chestionare, interviuri și trei focus grupuri. Rezultatele vor fi prezentate publicului larg. Datele colectate vor fi utilizate pentru stabilirea Strategiei CTJM de Dezvoltare a Reţelei Presei Tinerilor din Moldova pentru perioada 2016 – 2020.

Conferința de presă la care vor fi prezentate rezultatele Recensământului va avea loc miercuri, 3 iunie, ora 11:00, la IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22.

Amintim că Recensământul Presei Tinerilor se efectuează o dată la doi ani, pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Acest studiu este important, deoarece prin intermediul acestuia, CTJM contribuie la dezvoltarea rețelei presei tinerilor: identifică problemele cu care se confruntă aceștia, încurajează jurnaliștii să realizeze produse media calitative, oferă instruire teoretică și practică și facilitează schimbul de informații și experiență dintre tinerii jurnaliști. Prin intermediul Recensământului Presei Tinerilor vom contribui la crearea unei rețele naționale calitative a presei tinerilor.

Pentru detalii:

Violeta Mihailova
Director de proiect
GSM: 069 986 193
E-mail: mihailova.violeta.eu@gmail.com

US Flag Color for PrintAcest proiect este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Departamentului de Stat al SUA. Opiniile exprimate aparțin Centrului Tânărului Jurnalist din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția Departamentului de Stat al SUA.

Comments

comments