Connect with US:

Consiliul de Presă din Moldova invită jurnaliştii la lansarea culegerii „Stimularea gândirii critice a jurnaliştilor. Dileme etice si editoriale”

marţi, 21 iunie 2011

Programul Comun al Uniunii Europene şi al Consiliului Europei „Susţinerea Democraţiei în Moldova” şi Consiliul de Presă din Republica Moldova invită jurnaliştii, lectorii şi studenţii facultăţilor de jurnalism  la lansarea culegerii „Stimularea gândirii critice a jurnaliştilor. Dileme etice si editoriale”.

Broşura „Stimularea gândirii critice a jurnaliştilor” conţine zece studii de caz culese din mass-media din Republica Moldova, pe care autorii le propun spre dezbatere studenţilor, tinerilor jurnalişti şi tuturor celor interesaţi de etica jurnalistică.

Evenimentul va avea loc luni, 27 iunie 2011, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferinţe a Hotelului „Vispas” (Chisinau, str. A. Lăpuşneanu, nr. 26).

Persoanele interesate să participe la lansare sunt rugate să-şi confirme participarea până joi, 23 iunie, expediind un mesaj la adresa de e-maildumitru.lazur@coe.int sau telefonând la 888-908 (persoană de contact – Dumitru Lazur).

Programul Comun va acoperi cheltuielile de transport pentru participanţii din provincie.

Comments

comments