Connect with US:

Concursul pentru înscrierea la atelierul de instruire “Schimb de bune practici în investigarea cazurilor de trafic de fiinţe umane”.

luni, 6 decembrie 2010

Atelierul este organizat pentru jurnaliştii de investigaţie din Republica Moldova, având scopul de a susţine şi dezvolta jurnalismul de investigaţie, prin motivarea şi profesionalizarea jurnaliştilor cu un minim de experienţă în  acest domeniu.

Jurnaliştii participanţi la atelierul de instruire vor putea obţine susţinere, inclusiv financiară, pentru realizarea unei investigaţii la un subiect legat de  traficul de fiinţe umane, migraţia ilegală şi alte infracţiuni din această categorie.

Condiţii de înscriere

Jurnalişti de investigaţie din presa scrisă şi TV care îndeplinesc următoarele condiţii:

-        experienţă profesională: minim 1 an

-        activează în presa scrisă sau TV din R.Moldova

-        a realizat cel puţin 2-3 materiale despre traficul de fiinţe umane, migraţie ilegală, violenţă domestică, muncă forţată, proxenitism.

Dosarul de înscriere va conţine:

1.      Curriculum Vitae

2.      Portofoliu de materiale 1-3 materiale.

3.      Opţional:  Descrierea unui subiect de investigaţie pe un subiecte legat de traficul de fiinţe umane pe care  intenţionează să-l realizeze

Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este  7 decembrie 2010 (inclusiv).

Toate înscrierile vor avea în titlu menţiunea “Pentru Programul “Jurnalism de Investigaţie privind traficul de fiinţe umane”.

Pentru mai multe detalii:

Andrei Lutenco

Tel. (+373 22)232940 ext.115

Mob. (+373 69) 383646

e-mail: alutenco@iom.int

www.iom.md

Comments

comments