Connect with US:

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova vă felicită cu prilejul sărbătorilor de iarnă!

vineri, 24 decembrie 2010

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova vă felicită cu prilejul sărbătorilor de iarnă! Să aveţi parte de un an plin de activităţi, implicare cît mai activă în evenimentele organizate de CTJM şi completări, cu greutate,  în CV-ul vostru!

În 2011 CTJM va continua să susţină reţeaua presei tinerilor din Moldova, organizând, pentru voi, diverse seminare tematice, consultanţe,  precum şi multe alte acţiuni menite să ajute tinerii jurnalişti din Moldova, Transnistria şi Gagăuzia să crească profesional.

Totodată, ţinem să  mulţumim partenerilor noştri pentru colaborarea, de succes, din 2010 (US Embassy, UNDP, UNFPA, AED, Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul de Investigaţii Juralistice, CNTM, TDV, Compania publică Teleradio Moldova, UNIMEDIA, AISEC, Hotel CODRU etc.).

An în care, am trecut la o nouă etapă, am ales noul Consiliu de Administrare CTJM şi o nouă echipă, am organizat  8 cluburi de presă, în care au fost implicaţi peste 200 tineri jurnalişti, 15 cluburi de discuţie,   5 traninguri, o şcoală de vară, diverse concursuri, precum şi multe  alte activităţi pentru tinerii de pe întreg teritoriul ţării.

Sărbători fericite şi un An Nou în stil CTJM!

Comments

comments