Connect with US:

Au fost aleși noii membri ai organelor de conducere CTJM

duminică, 8 martie 2015

10294979_10152617500467397_6119856763039735247_o Sâmbătă, 7 martie, în incinta Liceului Teoretic „Spiru Haret” a avut loc Adunarea Generală ordinară a Centrului Tânărului Jurnalist din Moldova, ce a avut drept scop alegerea noilor organe executive.

Adunarea Generală a fost deschisă, adunând membrii CTJM din mai multe generaţii. În calitate de președinte al organizației, pentru mandatul 2015-2017, a fost aleasă cu majoritate de voturi Diana Ștefîrța, anterior coordonatoare a Departamentului Proiecte în cadrul organizației.  De asemenea, au fost votați noii membri ai Consiliul de Administare, ce constă din: preşedinte, Diana Şterfârţa, Cătălina Dumbrăveanu, Ecaterina Covali şi Olga Cheptene şi Comisia de cenzori:  Felicia Plămădeală, Violeta Scrişu şi Dan Chilimciuc.

În cadrul şedinţei au fost prezentate de către președinte rapoartele de activitate şi cele financiare din ultimii doi ani, precum și rapoartele de activitate pe departamente, de către coordonatorii acestora. Rapoartele au fost aprobate cu majoritate de voturi.

În agenda Adunării Generale au fost incluse şi alte puncte, nu mai puţin importante. A fost prezentat brand-book-ul organizaţiei, realizat de către Diana Erhan. Datorită acestui fapt şi multor activităţi în care s-a implicat, munca asiduă de care a dat  dovadă în calitate de membră a Departamentului Comunicare, Dianei i-a fost înmânat Becul de Argint, tradiţionalul premiu al Centrului Tînărului Jurnalist.

Îi felicităm pe toţi cei vizaţi, cei care vor avea grijă de continuitatea organizaţiei şi le urăm mult succes în tot ce urmează să facă. De asemenea, mulţumim Liceului Teoretic „Spiru Haret” pentru ospitalitate şi primire caldă.

*Pentru mai multe poze de la Adunarea Generală, faceți click aici.

Comments

comments