Connect with US:

Anunţ de selectare a participanţilor pentru cursul de formare “Youth Media Games”

miercuri, 29 ianuarie 2014

 CTJM te invită să participi la cursul de formare "Youth Media Games", desfăşurat între 12 - 20 mai 2014,  în Bakhchysarai, oraş din Crimeea Centrală, Ucraina. 

logo-en-fixed1 (1)

"Youth Media Games" este un curs de formare de 9 zile , care va urmări înțelegerea mass-mediei, a manipulării şi a impactului acesteia asupra activităţilor de tineret.

Ideea proiectului a apărut din necesitatea de a le forma tinerilor un mod de gîndire critic şi o abordare analitică în raport cu mass-media. Obiectivul principal al acestui curs de formare este de a arăta lucrătorilor de tineret cum pot  filtra informațiile pe care le obțin , în scopul de a-şi crea o  viziune clară cu privire la societate și problemele existente.  Proiectul va explora posibilitățile de manipulare a ONG-urilor prin intermediul mass-media . Ca rezultat, va fi creat site-ul  “Media manipulation for NGO”, ce va include sugestii de utilizare a mass-media în munca de tineret și  informații cu privire la rolul  mass-medei tradiţionale și social media în societatea civilă.

Trainingul va implica 26 de tineri din Republica Moldova, Turcia , Ucraina , Belarus , Olanda , Estonia , Armenia și România.

Cheltuielile de transport şi acomodare sunt acoperite de către organizatori. Delegarea a 3 persoane din Republica Moldova este posibilă datorită unui parteneriat încheiat între Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova şi Institute of Ukrainian Studies. 

Dacă îţi doreşti să participi, completează  formularul de participare  pînă la 20 februarie 2014.

Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.
Pentru detalii, vă rugăm să expediaţi un e-mail cu întrebarea dumneavoastră la adresa ctjmoldova@gmail.com.

 

Comments

comments